Tuinonderhoud Zwolle

Tuinonderhoud Zwolle

Veenroos is een kleinschalig hovenierbedrijf voor groots tuinonderhoud. Sinds een aantal jaar zijn wij actief op het gebied van tuinonderhoud in zowel particuliere als bedrijfstuinen. Dankzij ons enthousiasme voor groot en kleine tuinonderhoud, onze kundige en nauwkeurige manier van werken en onze betrouwbare manier van zakendoen hebben we een brede klantenkring op weten te bouwen.

Welke tuinonderhoud wenst u?

Een mooie tuin zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Het is een misvatting dat de uitbesteding van tuinonderhoud alleen is weggelegd voor mensen met een grote tuin en dikke portemonnee. Wie wil genieten van de tuin, maar geen tijd, mogelijkheden of groene vingers heeft, bieden wij hulp in de vorm van bij klein of groot tuinonderhoud, bij tuinrenovatie, bestrating of beschutting of bij het aanleg of onderhouden van de tuinvijver.

Ook zijn we gespecialiseerd in boomonderhoud en snoei en kapwerk.

Vanuit onze centrale ligging in Nederland verzorgen wij tuinaanleg en tuinonderhoud voor kleine en grote tuinen.

  • Tuinontwerp en tuinonderhoud Zwolle e.o.
  • Ons tuinadvies is gratis, ons tuinonderhoud betaalbaar!
  • Tuinonderhoud Zwolle e.o. kleine en grote tuinen
  • Tuinonderhoud Zwolle grote en kleine klussen
  • Beschutting en bestrating
  • Vijver aanleg en onderhoud
  • Aanleg gazon en onderhoud

Offerte tuinonderhoud Zwolle

Tuinonderhoud is maatwerk. U vindt op onze website dan ook geen prijslijst. Wat u betaalt voor het tuinonderhoud wordt bepaald door de omgang en de aard van het werk. Ook kijken we naar combinatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer u ervoor kiest om vaker tuinonderhoud door ons te laten verzorgen. Wij doen graag een scherp prijsvoorstel na persoonlijk contact en advies.

U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier

Direct bellen kan ook: 06-51671707.

Waar wacht u nog op?