Snoei en kapwerk Amersfoort

Snoei en kapwerk Amersfoort

Bomen rooien en boom kappen, boomstronken verwijderen, bomen snoeien, struiken snoeien… Veenroos tuin- en boomonderhoud verzorgt vakkundig en secuur snoei en kapwerk in Amersfoort en omgeving.

Houdt de boom in uw tuin te veel licht tegen, moet er een enkele oude of zieke boom gekapt worden of heeft u een groter (bos)perceel dat aan snoei en kapwerk toe is? Veenroos helpt u op vakkundige wijze bij groot tuinonderhoud en snoei en kapwerk in en rondom Amersfoort. Desgewenst regelen wij uw kapvergunning.

Veenroos, voor klein en groot onderhoud

Veenroos zet optimaal tuinonderhoud neer. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, het ontwerpen van tuinen, tuinonderhoud aan kleine en grote tuinen, en snoei en kapwerk. Ons bedrijf staat bekend om zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Centraal gelegen in Amersfoort zorgen wij voor 'groen'. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud, ongeacht de afmeting van de tuin.

Snoeien, rooie en kappen vallen onder groot onderhoud. In het bezit zijn van 'groene vingers' is voor optimaal snoei en kapwerk niet genoeg. Het gaat om precisiewerk en vakbekwaam handelen in belang van de boom of stuik, maar ook voor de omgeving zoals (buiten)gebouwen of openbaar bezit waar geen schade aan mag ontstaan. Veenroos is specialist als het gaat om boomonderhoud, maar ook in het kappen of rooien van (grote) bomen.

Snoei en kapwerk Amersfoort? U heeft niet altijd een kapvergunning nodig!

Gemeenten houden er geen eenduidig beleid op na waar het gaat om snoei en kapwerk. Of er een kapvergunning nodig is verschilt per gemeente. De meeste gemeenten zijn overgestapt op een zogenaamde bomenlijst. Staat de boom die gekapt moet worden niet op de lijst dan is er geen vergunning nodig.

Via de site van uw gemeente kunt u informatie krijgen over rooien en kappen en of daar een vergunning voor nodig is.

Offerte snoei en kapwerk Amersfoort

Snoei en kapwerk is maatwerk. Wat u betaalt voor snoei en kapwerk hangt o.a. af van de duur van het werk, de bereikbaarheid en de omvang en standplaats van de bomen en/of struiken.Via deze pagina een passende offerte voor snoei en kapwerk uitbrengen is dan ook niet reëel.

U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.
Direct bellen kan ook: 06-51671707.

Waar wacht u nog op?