Hoveniersbedrijf Amersfoort

Hoveniersbedrijf Amersfoort voor creatieve tuinidee?n en fleurig onderhoud

Veenroos is een kleinschalige hoveniersbedrijf voor groots tuinonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, het ontwerpen van tuinen en uiteraard ook in tuinonderhoud. Ons hoveniersbedrijf staat bekend om zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap.

Hoveniersbedrijf Veenroos adviseert in keuzes als beplanting, erfafscheiding, bestrating, vijvers en kan een totaal plan voor uw tuin maken.

Hoveniersbedrijf Amersfoort van A tot Z

Goed tuinonderhoud is belangrijk om tot een zo optimaal mogelijk ecologische omgeving te komen voor uw planten, bomen en stuiken. Planten en bomen belonen goede zorg met gezonde groei en bloei en daarmee geniet u ook optimaal van uw tuin.

Wij zijn van mening dat een mooie tuin voor iedereen mogelijk moeten zijn. Ons hoveniersbedrijf biedt dan ook een breed pakket aan betaalbare diensten:

  • Hoveniersbedrijf Amersfoort voor tuinontwerp en tuinonderhoud
  • Ons tuinadvies is gratis, ons tuinonderhoud betaalbaar!
  • Hoveniersbedrijf Amersfoort voor kleine en grote tuinen
  • Snoei- en kapwerkzaamheden
  • Beschutting en bestrating
  • Vijver aanleg en onderhoud

Hoveniersbedrijf Amersfoort met veel mogelijkheden

Ons hoveniersbedrijf realiseert het totaalplaatje van Aanleg tot Zorg, maar het is ook mogelijk om een deel van de tuinwerkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het zware werk aan ons over laten. Voor welke mogelijkheden u ook kiest, de werkzaamheden die ons hoveniersbedrijf voor u uitvoert kenmerken zich door oog voor detail.

We zoeken naar de perfecte balans tussen 'mooi voor u' en een optimaal ecologisch leefklimaat voor uw bloemen, planten en stuiken. Zo halen we het beste uit tuinplezier.

Offerte hoveniersbedrijf Amersfoort

Bestrating is maatwerk. U vindt op onze website dan ook geen prijslijst. Wat u betaalt voor het werk van de hovenier wordt bepaald door de omgang en de aard van het werk. Daarbij kijken wij ook naar combinatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer u ervoor kiest om vaker gebruik te maken van onze hoveniersdiensten. Wij doen graag een scherp prijsvoorstel na persoonlijk contact en advies.

U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.
Direct bellen kan ook: 06-51671707.

Waar wacht u nog op?