Hovenier Zwolle

Hovenier Zwolle voor creatieve tuinidee?n en fleurig onderhoud

Veenroos is een kleinschalige hovenier voor groots tuinonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, het ontwerpen van tuinen en uiteraard ook in tuinonderhoud. Ons bedrijf staat bekend om zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met al u vragen over tuinonderhoud voor grote en kleine tuinen.

Hovenier Zwolle van A tot Z

Goed tuinonderhoud is belangrijk om tot een zo optimaal mogelijk ecologische omgeving te komen voor uw planten, bomen en stuiken. Daar genieten niet alleen uw planten en bomen van, u heeft daarmee zelf ook meer plezier van uw tuin. Wij zijn van mening dat een mooie tuin voor iedereen mogelijk moeten zijn.

Het is een misvatting dat de uitbesteding van tuinonderhoud alleen is weggelegd voor mensen met een grote tuin of dikke portemonnee. Wij bieden een breed pakket aan betaalbare diensten waaronder tuinadvies, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinrenovatie, bestrating Zwolle , beschutting en vijver aanleg en onderhoud.

Ook zijn we gespecialiseerd in boomonderhoud en snoei en kapwerk. Hovenier Veenroos is dé betaalbare hovenier Zwolle voor tuinaanleg en tuinonderhoud waarbij 'groen' optimaal tot zijn recht komt.

Veenroos Hovenier Zwolle:

  • Hovenier Zwolle voor tuinontwerp en tuinonderhoud
  • Ons tuinadvies is gratis, ons tuinonderhoud betaalbaar!
  • Hovenier Zwolle voor kleine en grote tuinen
  • Hovenier Zwolle voor kleine en grote tuinen
  • Beschutting en bestrating
  • Vijver aanleg en onderhoud

Offerte hovenier Zwolle

Tuinwerk is maatwerk. U vindt op onze website dan ook geen prijslijst. Wat u betaalt voor het werk van de hovenier wordt bepaald door de omgang en de aard van het werk. Daarbij kijken wij ook naar combinatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer u ervoor kiest om vaker gebruik te maken van onze hoveniersdiensten. Wij doen graag een scherp prijsvoorstel na persoonlijk contact en advies.

U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.
Direct bellen kan ook: 06-51671707.

Waar wacht u nog op?