Bomen Rooien

Veenroos verzorgt het rooien van bomen en helpt u van uw probleem af

Zit u in uw maag met een uit zijn krachten gegroeide boom die ooit verkeerd aangeplant is en nu alle zon uit de tuin wegneemt? Of is de boom die vlak bij uw huis of schuur staat ziek en bent u bang voor omvallen? Dan is het zaak om een specialist in te huren die beschikt over de kennis en het juiste materieel voor het kappen van bomen.

Ergert u zich dan niet langer of loop geen risico meer en laat Veenroos u uit de brand helpen. Neem vandaag nog meer informatie aan voor een passende oplossing voor uw probleem!

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw boom? Bel ons!

Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in het veilig en effectief rooien van bomen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het verwijderen van een boom? Dat is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, maar wij zullen u niet teleurstellen. Ook daarvoor pakt u direct de telefoon. Wij staan u graag te woord en geven u een duidelijke indicatie.

Bel voor meer informatie met 06-51671707!

Stobbenfrees voor
Stobbenfrees na

Ook de boomstronk en de wortels snel verwijderd met onze stobbenfrees met een grote capaciteit

Na het rooien van bomen blijft het wortelstelsel achter, de zogenaamde boomstobben. Om de boomstronk definitief te verwijderen beschikken wij over een zeer krachtige stobbenfrees. Deze heeft als bijzondere eigenschap dat deze ook op moeilijk toegankelijke plaatsen ingezet kan worden. Bijvoorbeeld in een kleine stadstuin. De boomstobben worden in een snel tempo verwijderd en de grond biedt weer plaats voor nieuwe aanplant.

Neem snel contact op

Het rooien van bomen vraagt om een specialistische werkwijze om alle veiligheidsrisico’s uit te sluiten. Daarbij is eigentijds materieel nodig om de boom snel en vakkundig te verwijderen. Veenroos voldoet aan al deze voorwaarden. Zoekt u dus een oplossing voor uw probleem? Wilt u die boom nu eindelijk laten kappen? Hak de knoop door! U heeft uw specialist tenslotte al gevonden. Laat ons u overtuigen van ons kunnen en neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.