Bestratingen

Hoveniersbedrijf Veenroos, uw (sier)bestratingen in de regio Amersfoort bent u bij Veenroos aan het juiste adres.

(sier)bestratingen in Amersfoort en omstreken

Voor uw (sier)bestratingen in de regio Amersfoort bent u bij Veenroos aan het juiste adres. In de tijd van ons bestaan hebben wij een goede reputatie verworven, door het leveren van topkwaliteit en prima service. Een professionele (sier)bestrating geeft uw (bedrijfs)tuin een fraaie uitstraling en het is een visitekaartje van uw pand. Er bestaat een ruim aanbod aan stenen en legverbanden, waardoor voor elke smaak en toepassing wel een passende bestrating te realiseren is

Bestratingverbanden

De degelijkheid en duurzaamheid van een bestrating wordt voornamelijk bepaald door de manier waarop de stenen onderling gerangschikt worden. Er zijn verschillende legpatronen mogelijk, allen afgestemd op het doel waarvoor de bestrating bestemd is. Deze patronen hebben ook een esthetisch doel, het bepaalt het uiterlijk van uw (sier)bestrating.

Bestratingsverbanden zijn bedoeld om een zeker mate van stevigheid aan de bestrating te geven. Een terras stelt hier minder eisen aan, dan bijvoorbeeld een parkeerplaats of de openbare weg. Het bestratingsverband moet hier vakkundig op worden afgestemd, waar bijvoorbeeld sprake is van veel verkeer zijn sterke verbanden een absolute noodzaak. Een sprekend voorbeeld wat een stevig bestratingsverband vereist is een oprit. Een legpatroon is sterker als de stenen strak tegen elkaar liggen met de ruwe zijkanten en stenen versprongen naast elkaar liggen.

Hoveniersbedrijf Veenroos, bestratingverbanden
Hoveniersbedrijf Veenroos, advies op maat

Advies op maat voor uw bestrating

U kunt vertrouwen op een juist advies door Veenroos als ervaren stratenmaker. Welk project u ook in gedachten heeft, wij denken graag met u mee. Uw smaak en wensen zijn hierin een bepalende factor en natuurlijk ook het beschikbare budget. Wij hebben de capaciteit voor kleine opdrachten, maar ook grotere projecten behoren zeker tot de mogelijkheden. Wij beschikken over eigentijds materieel om het optimale resultaat te bereiken. Ook kunt u rekenen op een nette werkwijze, eventueel aanwezige bestrating verwijderen wij, alvorens wij de nieuwe (sier)bestrating aanleggen.

Verschillende steensoorten voor uw bestrating

Voor uw (sier)bestrating heeft u de keuze uit allerlei steensoorten, afhankelijk van de gewenste uitstraling en belastbaarheid. Wij verwerken voor u natuursteen, welke door inwerking van de elementen een uniek grillig uiterlijk heeft, maar waar mogelijk kunnen wij ook fraaie handgebakken klinkers of kasseien voor u leggen.

Laat ons u inspireren, neemt u voor alle mogelijkheden vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden voor een professionele bestrating en/of een vrijblijvende, scherpe offerte. Wij staan u graag te woord om u te helpen naar een vakkundig aangelegde (sier)bestrating van hoge kwaliteit en prima duurzaamheid.

Hoveniersbedrijf Veenroos, verschillende steensoorten

Waar wacht u nog op?