Bestrating Amersfoort

Tuin- en sier bestrating Amersfoort

Aan de sierbestrating van uw tuin stelt u andere eisen dan aan de bestrating van uw oprit, die tegen een stootje moet kunnen. Steenkeus en de manier van leggen bepalen samen de mogelijkheden. Wij geven gepast advies en verzorgen de complete bestrating.

Van steenkeus tot het netjes afvoeren van eventuele oude bestrating.

Tuinbestrating Amersfoort voor elke (bedrijfs)tuin

Wie denkt aan tuinaanleg denkt al gauw aan de bestrating. Logisch, bestrating bepaalt in hoge mate de uitstraling van de tuin. Terras bestrating moet zorgen voor sfeer en wooncomfort. Een oprit of de parkeerplaats bij uw bedrijf moet ook zorgen voor voldoende draagvermogen. Ook kunt bij tuinbestrating kiezen voor een geraffineerde, natuurlijke bestrating die vloeiend opgaat binnen het tuinontwerp. Waar u ook voor kiest, het vakmanschap van de hovenier zorgt voor de puntjes op de i in sier- en tuinbestrating.

Veenroos bestrating Amersfoort verzorgt sier- en tuinbestrating voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Onze ervaring in bestrating zorg ervoor dat bijna alles mogelijk is, ons enthousiasme, oog voor detail en vakmanschap zorgt voor een fraai afgewerkt resultaat.

Veenroos levert een breed pakket hoveniersdiensten:

Offerte bestrating Amersfoort

Bestrating is maatwerk. U vindt op onze website dan ook geen prijslijst. Wat u betaalt voor bestratingswerk wordt bepaald door materiaalkeus en de omgang en de aard van het werk. Wij doen u dan ook graag een scherp prijsvoorstel na persoonlijk contact en advies.

U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier.
Direct bellen kan ook: 06-51671707.

Waar wacht u nog op?